У Кропивницькому гімназисти вивчали правила безпеки життєдіяльності

Листопад 02, 2018 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Вже з наступного понеділка у навчальних закладах області розпочнеться тиждень знань безпечної життєдіяльності.

Проте й сьогодні в деяких школах проходять заходи, покликані навчити дітей відповідально ставитись до власного життя та питань безпеки.

Зокрема фахівці Служби порятунку розробили для школярів різного віку спеціальну програму, в якій поєднується гра, змагання, інтелектуальні вправи та рух.

Гра-змагання «Безпека життєдіяльності» по суті є квестом, який так подобається сучасним учням, і надає дітям можливість проявити свою ерудицію, кмітливість, спритність та паралельно набути найважливіших навиків поведінки та знань з безпечної життєдіяльності.
2 листопада рятувальники запропонували школярам загальноосвітньої школи № 9 м. Кропивницький позмагатись та детальніше познайомитись з діяльністю Служби порятунку. Під час квесту учні 5-6-х класів, розбившись на групи, пройшли 5 випробувань, які називаються станціями: «Рятувальна», «Перша допомога», «Спритний рятувальник», «Загадкова», «Пошукова». Школярі давали відповіді на питання тематичних загадок, відшукували предмети із зав’язаними очима, надавали першу допомогу «потерпілому», знаходили замасковані муляжі вибухонебезпечних предметів та виконували інші завдання. За сумою набраних балів організатори гри визначили та відзначили команду-переможницю.

Такі змагання дозволяють дітям, граючись, здобувати практичні знання з безпеки життєдіяльності.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool