У Кропивницькому геральдична комісія погодила символіку Гурівки та Устинівки

Грудень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Геральдична комісія при Кіровоградській обласній раді погодила символіку села Гурівки, селища Устинівки та відповідних територіальних громад.

Над ескізами працювали фахівці обласного відділення Українського геральдичного товариства.

«Ми продовжуємо традицію заслуженого архітектора України Віталія Єфремовича Кривенка з відродження та запровадження символіки нашого краю. Сьогодні геральдична справа в області переживає новий етап і наше завдання - створення унікальної, неповторної, промовистої символіки для кожної громади», - зазначив перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк.

Нагадаємо, обласна рада оголосила прийом робіт на здобуття обласної премії у галузі архітектури, геральдики, вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка до 10 січня 2022 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool