У Кропивницькому ДЮЦ відреконструюють в рамках програми «Велике будівництво»

Квітень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості відреконструюють у рамках програми «Велике будівництво» упродовж 2021-2022 років. 

Про це повідомив директор департаменту капітального будівництва ОДА Олександр Мільто.

«Це проект із переліку об’єктів «Великого будівництва». Вперше за багато років у ДЮТ відбудуться такі масштабні ремонтні роботи. Ми плануємо відновити все: починаючи від покрівлі і завершуючи зовнішнім оздобленням. Зараз тривають тендерні процедури», - зазначив Олександр Мільто.

Зазначимо, обласний ЦДЮТ – комплексний багатопрофільний заклад художньо-естетичного та гуманітарного напрямів діяльності. У закладі працює понад 200 гуртків різних профілів: театрального, музичного, вокального, хореографічного мистецтва, в яких навчається більше як три тисячі дітей. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool