У Кропивницькому дуже подорожчали курячі яйця

Грудень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 682 | Коментарі: 0

За останні тижні ціна на курячі яйця зростає майже кожного дня, повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничани у соцмережах обговорюють, як зростають ціни на харчі. Людей дратує подорожчання. Особливо сьогодні скаржаться на «золоті» курячі яйця. Тому вирішили пройтися по супермаркетах міста та побачити, які ціни на цей важливий продукт майбутнього новорічного столу.

«Сьогодні прийшла у супермаркет, щоб купити десяток курячих яєць, але побачила, що вони коштують 27 гривень 40 копійок за десяток. А фасовані взагалі понад 30 гривень за десяток. Мені у грудні підняли мінімальну пенсію лише на 57 гривень. Для мене така ціна дуже велика, тому прийдеться купувати курячі яйця по декілька штук», - розповідає покупчиня в супермаркеті АТБ.

«Пішов у супермаркет «Копілка», щоб купити собі для яєчні курячих яєць. Ціна сьогодні була 26 гривень 99 копійок за десяток. Дорогувато, але що поробиш», - каже покупець супермаркету.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool