У Кропивницькому дошкільнят навчають правилам безпеки (ФОТО)

Грудень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 505 | Коментарі: 0

У супроводі рятувальників дошкільнята навчаються правилам безпеки під час казкової мандрівки.

Саме таку гру-розвагу влаштували надзвичайники у дошкільному навчальному закладі №73 “Чарівна квіточка” в обласному центрі.

Навчатися під час гри — найкращий вибір з усіх можливих варіантів, адже малеча з радістю долучається до розваг та з цікавістю навчається усього нового.

Так саме сьогодні, в один з передсвяткових днів, маленьким шукачам пригод випала можливість стати учасниками казкової подорожі до країни, що живе за правилами безпеки. Аби потрапити туди, неодмінно слід пройти випробування - відповісти на питання чарівної скриньки. Який предмет зображено на малюнку? Він малечі друг чи ворог? Чим гасити полум’я? Та на безліч інших запитань шукали відповіді малі дослідники разом з надзвичайниками.

У Кропивницькому дошкільнят навчають правилам безпеки

У Кропивницькому дошкільнят навчають правилам безпеки

У Кропивницькому дошкільнят навчають правилам безпеки

У Кропивницькому дошкільнят навчають правилам безпеки

У зачарованому лісі чекали й небезпеки у вигляді невідомих предметів, що становлять загрозу вибуху. Що з цим робити та як оминути таку загрозу, також розбиралися усі разом.

А ще докладно розібрали етапи підготовки до свята та почули застереження про те, як влаштувати новорічні та різдвяні свята безпечно.

Усі учасники “Безпечної мандрівки” отримали від Служби порятунку яскраво оформлені розповіді про вартових безпеки. Малеча із цікавістю розглядала отримані подарунки, адже усім хотілося продовження казкової подорожі та ще більше веселих та повчальних історій.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool