У Кропивницькому до Подільської гімназії завітали рятувальники (ФОТО)

Квітень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники завітали до Подільської гімназії для участі у батьківських зборах. 

У Кропивницькому до Подільської гімназії завітали рятувальники

У Кропивницькому до Подільської гімназії завітали рятувальники

У Кропивницькому до Подільської гімназії завітали рятувальники


Днями у цьому навчальному закладів працівники Служби порятунку провели урок мінної безпеки для учнів, а тепер зосередили зусилля на навчанні дорослих.

Наразі в освітніх закладах Кіровоградщини діти готуються до весняних канікул. І перед їх початком надзвичайники спільно з освітянами проводять роботу з батьками, аби попередити про можливі небезпеки для дітей, коли вони перебуватимуть поза межами освітніх установ та без нагляду дорослих.

Аби батьки могли подбати про безпеку своїх нащадків, вони мають бути дуже добре обізнані з цих питань. Створення безпекового середовища для підростаючого покоління потребує комплексного підходу. Зрозуміло, що дорослі не можуть щохвилини бути поруч із дитиною, але навчити її безпечно поводитися в оточуючому середовищі - їхній безсумнівний обов’язок. А допомогти батькам у цій непростій справі завжди готові рятувальники.

Під час зборів батьки неповнолітніх громадян засвоювали відомості з основ пожежної та мінної безпеки, отримували поради фахівців щодо створення безпечних умов для дитини вдома. Також усі учасники заходу отримали листівки з інформацією застережного змісту та поради щодо дій в умовах виникнення НС.

Така робота триватиме й надалі, адже фахівці ДСНС завжди готові до співпраці з освітянами і батьками заради створення безпечних умов для дітей на всіх етапах формування особистості, де важливе місце займатиме виховання свідомого ставлення до питань безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool