У Кропивницькому до Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова програма (фото)

Червень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Вчора, у День Захисту Дітей, в чарівній Країні Дивовижних Мрій Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбулася святкова програма "Щасливі діти - щаслива Україна"!

Веселий та запальний настрій дітлахам створювали ведучі та учасники творчих колективів закладу. Розважали всіх рухливими та музичними іграми.

Протягом дня на "винуватців свята" всіх вікових категорій чекали майстер-класи: об’ємна паперопластика, тістоплатика, кольорове ліплення, штампування "Світ моїми очима", створення акварельної листівки.

Також всі бажаючі мали змогу пройти пізнавально-ігровий квест "Моя Україна" - Цікаві факти, Мої права та обов′язки, Ігри моєї країни".
У холі закладу гостей зустрічали мелодії відомих композицій, у виконанні юних музикантів.

Найяскравішою частиною свята стали три концертні програми від вихованців закладу. Для всіх це стало ковтком свіжого повітря, адже і діти і батьки дуже скучили за "живими виступами".

Всі учасники події мали змогу зробити світлини біля панно "Моє щасливе дитинство".

І нехай цей день видався дощовим та холодним, талановитим вихованцям Кіровоградського обласного ЦДЮТ та гостям свята вдалося наповнити його теплом своїх сердець.


до Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова програма

до Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова програма

до Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова програма


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool