У Кропивницькому до літнього табору відпочинку завітали рятувальники (ФОТО)

Червень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Як завжди, у постійному безпековому тандемі з освітянами Служба порятунку дбає про пізнавальне дозвілля малечі під час літніх канікул.

У Кропивницькому до літнього табору відпочинку завітали рятувальники

У Кропивницькому до літнього табору відпочинку завітали рятувальники

У Кропивницькому до літнього табору відпочинку завітали рятувальники


Пригадати правила безпеки, весело та корисно провести час запропонували сьогодні вихованцям літнього пришкільного табору відпочинку у Ліцеї «Вікторія-П» в обласному центрі.

Акція під гаслом: «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» пройшла з успіхом. А її учасники зарядилися позитивом, запаслися новими знаннями та корисними навичками щодо самозахисту в екстремальних умовах.

Разом з рятувальниками діти пригадали правила пожежної безпеки, навчилися розрізняти вибухонебезпечні предмети та запам’ятали порядок дій у разі їх знаходження. Говорили і про безпеку під час прогулянок у лісі та відпочинок біля водойм.

Під час психологічних вправ з елементами гри діти вчилися долати страхи та боротися зі стресами. Психолог Головного управління ДСНС в області навчила дітей простим техніками розвантаження нервової системи, які допоможуть як в екстремальних ситуаціях, так і у мирному житті.

А ще влаштували конкурс бойовок, порадували малечу імпровізованим дощем з пожежного ствола та дозволили усім охочим посидіти за кермом справжнього пожежно-рятувального автомобіля.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool