У Кропивницькому до Дня Незалежності України бібліотекарі організували цікавий захід

Серпень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 604 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №12 користувачі цілий день підходили до вільного мікрофона і давали відповідь на єдине питання:

«Як ти вважаєш - хто такий патріот?». Наші читачі добре розуміють, що означає це слово. Ось деякі відповіді: «Патріот – це така людина, яка ніколи не зрадить свою Батьківщину», «Це той, хто оберігає Україну», «Патріот – це людина, яка любить свою країну і поважає її традиції», «Це воїни, що воюють», «Це той, хто захищає свою Батьківщину, свою рідну землю, свій народ», «Патріот – це волонтери, які допомагають військовим», «Це людина, яка поважає та шанує свою країну і готова все за неї віддати», «Це той, хто пишається своєю країною і готовий віддати за неї своє життя», «Патріот – це людина, яка береже природу України», «Це людина, яка не продає свою країну, а підтримує її і боронить від ворога» та ін.

Вільний мікрофон був присвячений Дню Незалежності України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool