У Кропивницькому до Дня молоді відбудеться вулична акція

Червень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

У розпал літа, в останню неділю червня українці відзначають День молоді. Це свято люблять не тільки молоді «за паспортом», але і всі, хто не старіє душею і готовий до нових звершень.

Оскільки День молоді не має чіткої дати, щороку число молодіжних гулянь змінюється. Проте незмінними лишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.
21 червня з 17.00 до 19.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва в рамках бібліопроекту «Креативна середа» запрошує на запальну вечірку присвячену Дню молоді – вуличну акцію «Молодіжний Fresh» (акція відбудеться на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки)

На Вас чекають:
- виступи танцювальних, спортивних, вокальних колективів міста;
- «Шалена кухня» від молодіжного театру Палата №6;
- колекція автентичного одягу та українські пісні від імідж-центру «Ольга»;
- програма літньої безпеки від патрульної поліції;
- виставка зброї та військового спорядження від центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель»;
- майстер-класи з арт-розпису, виготовлення патріотичних браслеток та національної символіки в техніці торцювання;
- «смачний, солодкий» майстер-клас від Sho-bar;
- а також тематичні вікторини, конкурсні програми, новинки сучасної літератури для молоді та інші цікавинки та несподіванки.

Не залишайтеся вдома цього теплого червневого вечора – підготуйтеся до найочікуванішого молодіжного свята року разом з нами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool