У Кропивницькому до Дня художника відкриється ювілейна виставка

Жовтень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

У Кіровоградському обласному художньому музеї 10 жовтня 2019 року о 16.00 відбудеться відкриття ювілейної виставки художніх творів до відзначення Дня художника та 30-річчя створення Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України «Барви степу». 

7 жовтня 2019 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру «Совеня».

(Необхідні матеріали: ножиці, клей, фетр).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

9 жовтня 2019 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру «Браслет».
(Необхідні матеріали: фетр, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

11 жовтня 2019 року буде розгорнуто експозицію «На захисті України» до відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника України

11 жовтня 2019 року буде розгорнуто експозицію «Таємничий Покров» до свята Покрови Пресвятої Богородиці

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool