У Кропивницькому до бібліотеки ДНМУ надійшли ще 35 найменувань книг

Грудень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

Бібліотека Донецького національного медичного університету у Кропивницькому отримала підручники від фірми «Медкнига». Це понад 100 примірників 35 найменувань підручників.

Майже всі видання написані англійською мовою. Це книги - «Пропедевтика внутрішніх хвороб», «Кардіоваскулярна фізіологія», атлас «Анатомія і фізіологія», «Кольоровий атлас з гістопатології», «Основи біоорганічної хімії», «Шпитальна хірургія», «Фармакологія у малюнках та схемах», «Медична біологія». Надійшли книги з органічної хімії.

Частина підручників написана іноземними авторами та дуже затребувана у закладах вищої медичної освіти, зокрема, Атлас анатомії людини Йоганеса Собботи (1,2 томи). У підручнику, перевиданому більше 20 разів, поруч із анатомічними ілюстраціями подані зображення, одержані за допомогою високотехнологічних методів прижиттєвого дослідження (рентгенограми, комп’ютерні томограми, магнітно-резонансні знімки), що забезпечує порівняльне подання матеріалу та клінічну спрямованість атласу.

До кінця року заплановані нові надходження книг ще з двох видавництв.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool