У Кропивницькому для учнів професійного училища провели пізнавальну акцію

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

13 листопада фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для учнівської молоді Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського.

Зміст акції полягає у тому, щоб не лише популяризувати Службу порятунку Кіровоградщини серед юного покоління, але й через знайомство із особливостями роботи рятувальників закласти у свідомість підлітків знання правил безпеки життєдіяльності.

Так, учні мали змогу спробувати загасити уявне полум’я із ручного ствола, продемонструвати вправність і спритність під час конкурсів на швидке одягання одягу та спорядження рятувальника. Паралельно вони дізнались, наскільки швидко займання переростає у велику пожежу і чому для рятувальника важлива кожна секунда для ліквідації надзвичайної події. Також фахівці Служби порятунку спонукали учнів замислитись та зробити власні висновки про найпоширеніші чинники пожежі і ефективне запобігання вогневим випадкам.

Крім того, природна цікавість юнаків може змусити їх чинити нерозважливо у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, які подекуди трапляються у будь-якому місці, де колись йшли запеклі бої під час Другої світової війни. Питанню правильної поведінки з небезпечними знахідками була присвячена окрема розмова із демонстрацією макетів старих боєприпасів.

У Кропивницькому, для учнів професійного училища, провели пізнавальну акцію

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool