У Кропивницькому для учнів молодших класів провели пізнавальну гру-змагання

Березень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

У дитячому віці закладаються основні життєві принципи. Саме тому працівники Служби порятунку найбільше уваги приділяють вихованню дітей, формуванню у них відповідального ставлення до питань безпеки.

26 березня співробітники Управління ДСНС в області запросили помандрувати Країною безпеки та пригадати правила безпечної життєдіяльності учнів молодших класів загальноосвітньої школи №26 м. Кропивницький. Спілкування з малими школяриками проходило невимушено й із користю. Майже на годину звичайний клас перетворився на уявний простір, де панують суворі правила безпеки, і рятувальники повели дітей у подорож, навчаючи, як потрібно поводитись, щоб не трапилось біди. Школярам розповіли, чим можуть закінчитись пустощі з сірниками та вогнем, чому не можна вмикати електроприлади і газ, підбирати на вулиці чужі іграшки й речі, як поводитись біля водойм та що робити під час пожежі у квартирі або у громадському місці. А ще дітям запропонували під час уявної подорожі знайти відповіді на тематичні загадки та питання вікторини. Коли дійшла черга до чарівної торбинки, учасники подорожі значно пожвавились, оскільки усі люблять розгадувати таємниці. Офіцерка прес-служби Управління один за одним діставала різні предмети з торбинки, пропонуючи дітям відповісти, як потрібно ними користуватись, щоб не виникло небажаних наслідків.

Година швидко минула, але корисна інформація, що її отримали маленькі учасники гри, допоможе зрозуміти їм важливу істину: в житті неодмінно потрібно дотримуватись правил безпеки.

Весна - пора скидок и распродаж! Предлагаем воспользоваться случаем супер скидок до 75%

У дитячому віці закладаються основні життєві принципи. Саме тому працівники Служби порятунку найбільше уваги приділяють вихованню дітей, формуванню у них відповідального ставлення до питань безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool