У Кропивницькому для учнів ліцею побутового обслуговування провели акцію

Листопад 01, 2018 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

1 листопада працівники Управління ДСНС в області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для учнів ліцею побутового обслуговування. 

У заході також взяв участь викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, який провів навчальний семінар.

Під час акції ліцеїсти з допомогою рятувальників пригадали порядок дій при виникненні пожежі та іншої надзвичайної події. Дізнались, як поводитись, щоб не допустити біди у своє життя, та як надавати допомогу постраждалим під час різних надзвичайних ситуацій.
Від фахівця групи піротехнічних робіт учні дізнались, як поводитись при виявленні боєприпасів часів ІІ Світової війни та інших вибухонебезпечних предметів, як виглядають ці «небезпечні знахідки» та кому повідомляти про їх виявлення.

Також рятувальники продемонстрували своє вміння гасити пожежі, рятувати постраждалого, можливості пожежного автомобіля, його оснащення, розповіли, як відбувається виїзд за тривожним викликом, як надавати домедичну допомогу, та дозволили поміряти бойовий одяг, протигаз, каску.

Серед учасників акції було розповсюджено листівки застерігаючого змісту з порадами і правилами безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool