У Кропивницькому для студентів відбулися навчально-польові збори (ФОТО)

Червень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

У Кропивницькому будівельному фаховому коледжі спільними зусиллями освітян, рятувальників та військових організовано навчально-польові збори для студентів. 

 

У Кропивницькому відбулися навчально-польові збори для студентів

У Кропивницькому відбулися навчально-польові збори для студентів

У Кропивницькому відбулися навчально-польові збори для студентів

У Кропивницькому відбулися навчально-польові збори для студентів


Захід проходив у декілька етапів: від офіційної частини до практичного відпрацювання навичок, здобутих впродовж навчального року під час вивчення дисципліни «Захист України.

На рятувальників покладалася відповідальність за організацію кількох локацій практичного спрямування. У супроводі фахівців учасники заходу відпрацьовували навички надання першої невідкладної допомоги постраждалим у разі травм та інших ушкоджень.

На етапі хіміко-радіологічної безпеки студенти ознайомлювалися з приладами хімічної розвідки та дозиметричного контролю, розбиралися з тим, як виглядає спеціальний хімічний захисний костюм, та пробували одягати його на швидкість.

Не оминули увагою і небезпеки воєнного часу. Зокрема, цього дня навчалися мінній безпеці та демонстрували знання алгоритму дій у разі знаходження боєприпасів та предметів зовні на них схожих.

Під час спілкування з психологами молодь засвоювала методи надання першої психологічної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях та мала змогу одразу ж спробувати застосувати їх на практиці під час виконання запропонованих вправ.

А найбільш активною була конкурсна частина зборів, де учасники змагалися за першість в одяганні бойовок та намагалися влучити у ціль за допомогою пожежних рукавів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool