У Кропивницькому для школярів рятувальники провели навчальний семінар

Березень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 492 | Коментарі: 0

3 березня рятувальники з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних вимог провели навчальний семінар для учнів спеціалізованого загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів №26 м. Кропивницький.

Школярі дізнались про основні причини виникнення пожеж, про те, як запобігти вогняному лихові, та як діяти під час пожежі у громадському місці чи вдома. Велику загрозу для дітей становить тонка крига на відкритих водоймах. Тож рятувальники застерегли учнів від необдуманого бажання випробувати лід на міцність та порадили безпечний відпочинок з друзями на спеціальному льодовому катку.

Крім того, рятувальники пояснили школярам, як поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, продемонстрували їх макети, розповіли, за яких обставин їх можна виявити та у чому їх небезпека.

У Кропивницькому для школярів рятувальники провели навчальний семінар

На завершення зустрічі школярі отримали листівки із чітко та стисло викладеними правилами безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool