У Кропивницькому для працівників системи МВС провели семінар з мінної безпеки (ФОТО)

Серпень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

Сапери частини піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели навчальний семінар для слухачів Маріупольського центру первинної професійної підготовки "Академія поліції" ДонДУВС, що наразі знаходиться у м. Кропивницький.

У Кропивницькому для працівників системи МВС провели семінар з мінної безпеки

У Кропивницькому для працівників системи МВС провели семінар з мінної безпеки

У Кропивницькому для працівників системи МВС провели семінар з мінної безпеки


Сапери детально розповіли про різні боєприпаси, їх вибухові властивості, продемонструвавши на 3Д-макетах та муляжах особливості їх ідентифікації, нагадали правила безпеки та алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, у тому числі і замаскованих під звичайні побутові речі: згортки, іграшки, різні гаджети, напої або цукерки.

Також правоохоронці дізналися про нюанси поведінки та складнощі роботи на деокупованих територіях, про вибухонебезпечні пастки, залишені ворогом.

Рятувальники показали обладнання, яке застосовується для виявлення і пошуку боєприпасів, та засоби захисту, у яких працюють сапери.
Декілька найбільш яскравих життєвих прикладів дозволили краще зрозуміти, якому безжальному та цинічному ворогу доводиться протистояти.

На завершення розмови надзвичайники відповіли на запитання слухачів та роздали листівки з правилами безпеки і газету “Палаючі новини”, де також можна знайти поради щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool