У Кропивницькому для персоналу дитячого садка провели навчальний семінар (ФОТО)

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують навчати населення правилам безпеки життєдіяльності.

Однією із форм просвітницької роботи є навчальні семінари, до проведення яких постійно долучаються працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

Фахівці Управління та викладачі навчально-методичного центру спільними зусиллями постійно проводять навчання дорослих та дітей правилам збереження життя у побуті, основам допомоги постраждалим внаслідок різних екстремальних подій, і докладно розповідають, якими тяжкими можуть бути їхні наслідки. Але головне завдання таких заходів – донести до широкого кола громадян інформацію про те, як уникнути прикрих ситуацій, щоб не завдати шкоди власному життю і здоров’ю, адже найчастіше наші діти потрапляють у біду насамперед через пустощі.

7 грудня такий семінар відбувся для персоналу дошкільного навчального закладу «Червона Шапочка» у м. Кропивницький. У рамках навчального семінару були розглянуті питання запобігання виникненню різних надзвичайних подій у побуті, закріплено правила користування вогнегасниками та обговорені методики проведення профілактичних бесід з дітьми.
Актуальність проведення таких заходів – беззаперечна, адже безпека дітей – головна турбота дорослих.

Прес-служба У ДСНС в області

Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують навчати населення правилам безпеки життєдіяльності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool