У Кропивницькому для майбутніх педагогів провели лекцію з питань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Травень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1434 | Коментарі: 0

Слухачами онлайн-лекції із зазначених питань були студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка

Фахівці пресслужби, групи піротехнічних робіт, відділу цивільного захисту та психолог Служби порятунку кожен по своєму напрямку озвучили головні безпекові проблеми українців в умовах війни. Лекція пройшла у активному спілкуванні із майбутніми педагогами різних спеціальностей. Відчувався зворотній зв'язок, студенти ставили запитання, дякували за можливість поспілкуватись із справжніми фахівцями своєї справи. Наразі всі розуміють, що тема безпеки життєдіяльності є важливою для кожного.

Важливо у цій просвітницькій роботі рятувальників те, що через інтернет-ресурси вона охоплює велику кількість людей. А зміст, методи навчання обираються залежно від віку аудиторії.

для майбутніх педагогів провели лекцію з питань безпеки життєдіяльност

для майбутніх педагогів провели лекцію з питань безпеки життєдіяльност


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool