У Кропивницькому для фахівців з охорони праці рятувальники провели семінар

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

25 квітня напередодні Всесвітнього Дня охорони праці фахівці Служби порятунку та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели для керівників різного рівня та відповідальних посадових осіб за безпеку праці підприємств, установ та організацій Подільського району м. Кропивницький навчальний семінар на тему: «Дотримання правил безпеки у весняний період».

Зокрема рятувальники акцентували увагу присутніх на причинах, через які найчастіше стаються пожежі: несправна або перевантажена електромережа, користування несертифікованими побутовими електроприладами, несправності систем індивідуального опалення, необережність під час паління, особливо у нетверезому стані в ліжку. Крім того, необережне поводження з вогнем на відкритих територіях спричиняє масштабні пожежі в екосистемі та може призвести до великих втрат майна та навіть життя громадян.

Фахівець навчально-методичного центру цивільного захисту нагадав відповідальним за безпеку праці основні правила пожежної безпеки у весняний період, розповів, як користуватись вогнегасниками та як поводитись, якщо опинились в осередку пожежі. Особливої уваги потребують об’єкти з масовим перебуванням людей, тож керівники таких закладів були поінформовані про заходи безпеки в адміністративних будівлях.

Враховуючи цілком реальну можливість випадково знайти під час прогулянок чи садових робіт вибухонебезпечні предмети часі Другої світової війни, присутні почули докладний алгоритм дій при виявленні ВНП.
Завершуючи зустріч, рятувальники роздали усім присутнім тематичні листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool