У Кропивницькому для дітей запрацює новий освітній простір

Лютий 08, 2023 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

В обласному центрі з 11 лютого в бібліотеці Чижевського розпочинає свою роботу освітній простір «ChromJunior».

За допомогою сучасних багатофункціональних хромбуків в ньому можна навчитися безпечно подорожувати мережею Інтернет, створювати анімовані проєкти та інтерактивні вправи, short story та презентації. А ще самостійно запрограмувати роботів.

Якщо вашого тинейджера не відтягнути від ноута чи телефону, запропонуйте йому розваги зробити крутішими та цікавішими, а захоплення більш корисними та пізнавальними.

Так, в найближчі два місяці в освітньому просторі «ChromJunior» його учасники приділятимуть увагу безпеці ігр в Мережі, поглинуть в інтерактивне середовище мови програмування Scratch, займатимуться кодуванням, відкриватимуть для себе можливості онлайн-сервісу LearningApps, створюватимуть фото- і відеопрезентації в Canva та багато іншого.

Освітній простір «ChromJunior» працюватиме щосуботи о 12:00. Усі активності безкоштовні! Це стало можливим завдяки гуманітарній допомозі благодійного фонду «Безпечне майбутнє».

Реєстрація за посиланням

До речі, попрацювати за хромбуками можна кожного дня, наприклад, коли вдома немає світла. Отож дівчат та хлопців 10-14 років запрошують до бібліотеки Чижевського
 

У Кропивницькому для дітей запрацює новий освітній простір


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool