У Кропивницькому для дітей огранізували гру-змагання

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

28 вересня до вихованців дошкільного навчального закладу «Вишенька» міста Кропивницького завітали рятувальники, щоб разом вивчити правила безпеки.

Зі щирою цікавістю діти спілкувались з працівниками Служби порятунку, брали участь у конкурсах, відповідали на запитання, відгадували загадки, приміряли протигази.

Особливу увагу привернула естафета, під час якої діти вдавали пожежну команду, яка поспішає на пожежу, та конкурс загадок. Під час однієї з ігор дітям пропонувалося уявити, що у дитячій кімнаті сталася пожежа і потрібно врятувати своїх друзів – іграшки. І діти із закритими очима шукали іграшки та виносили їх із «задимленої» кімнати.

Неабияке пожвавлення викликали загадки на відповідну тематику, адже, як виявилось, вихованці «Вишеньки» добр знають правила безпеки у побуті. Сподобався учасникам і конкурс «Протигаз». Незважаючи на свій малий вік, діти одягали протигази правильно, звичайно, з допомогою рятувальників. Під час гри «Чарівна скринька» вихованці розповідали про безпечні та небезпечні речі, які нас оточують, та як уникнути небезпек у побуті. Слід відзначили, що захід пройшов у дружній атмосфері, у якій учасники почули одне одного та, сподіваємось, запам’ятають надовго цю зустріч з рятувальниками.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool