У Кропивницькому для державних службовців та представників громадськості організували тренінг

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади пройшов тренінг для державних службовців та представників громадськості щодо інформування суспільства з питань євроатлантичної інтеграції України. Ініціатором зустрічі виступила Громадська Ліга Україна-НАТО.

Учасники проаналізували інформаційні та законодавчі аспекти співробітництва України з НАТО, основні положення Річної Національної Програми під егідою Комісії Україна-НАТО та концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України.

Модератор зустрічі – голова Громадської Ліги Україна-НАТО Сергій Джердж розповів про можливості невійськової співпраці в рамках партнерства Україна – НАТО. Перед присутніми виступили Іван Заєць – колишній глава Постійної делегації ВРУ у Парламентській Асамблеї НАТО, народний депутат України попередніх скликань; Руслан Кермач – аналітик, Фонд Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва; Ганна Залізняк – завідувачка відділу соціологічного моніторингу розвитку міста КНДУ "Науково-дослідний інститут розвитку міста"; Олена Арутюнян – методист з міжнародних зв’язків та партнерства обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Завершився тренінг інтерактивною дискусією "Гібридна війна Росії та її наслідки: погляд з командного пункту НАТО".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool