У Кропивницькому дітям показали програму «Безпечна мандрівка»

Листопад 29, 2018 | Новини | Переглядів: 643 | Коментарі: 0

29 листопада фахівці Управління ДСНС в області завітали до вихованців дошкільного закладу «Струмочок», що в обласному центрі, з навчально-розважальною програмою під назвою «Безпечна мандрівка».

Програма заходу розроблена таким чином, щоб зацікавити малечу та сформувати свідоме ставлення до власної безпеки.

Відповідно до сценарію дошкільнята змагались у конкурсах, повторювали правила безпечної поведінки вдома, на вулиці в осінньо-зимовий період, дізнались, що таке протигаз та як ним користуватись. Працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають рятувальників, допомогли знайти відповіді на загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу тощо. Не обійшлось і без таємниць, які так любить дітвора. З «чарівної» торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти: безпечно з ними гратись чи ні.

І, звичайно, пограли у рухливі ігри, що теж несуть змістове навантаження з безпеки життєдіяльності.
Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів підтримують постійний зв’язок з дитячими освітньо-виховними закладами області, оскільки навчання дітей та молоді основам безпеки, запобігання травматизму та загибелі, попередження надзвичайних подій є одним із пріоритетних завдань у діяльності Служби порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool