У Кропивницькому дітлахи з пришкільного табору розважились та навчились правилам безпеки

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

15 червня для відвідувачів пришкільного табору загальноосвітньої школи №1 – ДЮЦ «Перлинка» фахівці Служби порятунку провели пізнавальне свято на тему: «Безпечні канікули».

Захід відбувався за сценарієм акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та цього разу, крім фахівців Управління, бійців 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та піротехніків АРЗСП У ДСНС в області, цікаві та корисні завдання запропонували дітям працівники психологічної служби Управління.

Так, з метою попередження та подолання різних страхів, які зазвичай переслідують малечу, психологи Управління провели заняття з арт-терапії.

Діти переключали увагу з власних страхів на процес малювання, діяльність переживання (яка здійснюється за допомогою символічної процедури об’єктивації власного страху у малюнку з наступним його знищенням), усвідомленням дитиною того, що вона володіє технікою подолання власних страхів.

Організатори свята доклали зусиль, аби дітям було справді цікаво, весело та, щоб молодші школярі серйозно перейнялись важливістю правил безпеки життєдіяльності.
Тематичні конкурси, демонстрація роботи бійців ДСНС та професійного оснащення рятувальників, змагання на швидке одягання протигазу і бойовки, застережна локація піротехніків, – все несло на собі важливий посил дітям: «Твоя безпека – у твоїх руках!»

А щоб знання не вивітрилися з дитячих голів, рятувальники усім роздали яскраві застережні листівки з коротким текстом та цікавими ілюстраціями на тему, як потрібно поводитись, аби не потрапити у біду.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool