У Кропивницькому діти початкових класів зібралися у бібліотеці

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Хобі-клуб «Радість натхнення для всіх» зібрав у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського, 60) творчих дітей – учнів початкових класів навчально-виховного об’єднання №32.

Бібліотекарі запропонували школярам відкрити великі творчі можливості у оволодінні технікою ліплення фігур з солоного тіста, адже дітям дуже подобається створювати об’ємні фігурки з цього м’якого матеріалу.

Малеча з задоволенням поринула у творчий процес. Дитяча фантазія не мала меж. У результаті з’явилася безліч цікавих композицій: тварини, підковки, квіточки, пташки та інші фігурки.

Позитивні емоції, радість, веселі усмішки, незабутні враження від спільної творчої діяльності вирували у бібліотеці протягом усієї зустрічі.
На нашу думку, саме спільна творчість допомагає дітям зблизитися, краще зрозуміти один одного, сприяє розвитку художніх здібностей, творчої уяви і невичерпної фантазії.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool