У Кропивницькому діти підтримують наших захисників (ФОТО)

Травень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 1408 | Коментарі: 0

Співпраця бібліотеки №18 з волонтерами є плідною: нас завжди чекають і раді дитячим роботам. «Коли військові отримують гуманітарну допомогу, то відкривши коробку зі смаколиками, у першу чергу радуються дитячим малюнкам», - каже керівниця волонтерського пункту «Разом ми сила» Тетяна Сила.

Адже волонтерки їх вкладають у кожну коробку.Бібліотекарка Олександра Букеєва, яка веде арт-студію «101 Хобі-Т» при бібліотеці, ділиться враженнями від патріотичних майстер-класів: «Ми разом з дітьми-читачами малюємо, виготовляємо різні поробки та усі разом відвідуємо волонтерський пункт «Разом ми сила». Діти розуміють важливість своєї творчості, стараються і постійно вигадують нові ідеї.Кожен від душі пише побажання для захисників!», а воїни передають подяку нам за дитячі малюнки. Нещодавно відбулась серія майстер-класів з виготовлення малюнків дитячими долонями «З Україною в серці Переможемо!» Діти продовжують малювати для воїнів. 

діти підтримують наших захисників

діти підтримують наших захисників

діти підтримують наших захисників

діти підтримують наших захисників


Віра Резніченко 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool