У Кропивницькому діти ознайомилися з роботою поліцейських

Січень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Захід відбувся з ініціативи відділу ювенальної превенції поліції області та адміністрації Комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей "Сокіл", центру позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

До Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області завітали учні 7-11 класів разом із директором навчального закладу Сергієм Сторчаусом.

У ході зустрічі діти ознайомилися з роботою поліцейських служби 102 та ситуаційного центру.

Школярі на власні очі побачили, як до поліції надходять повідомлення громадян про правопорушення та події, дізналися про порядок реагування на них правоохоронцями.

Дітям також розповіли про систему відеоаналітики, яка віднедавна розпочала функціонувати у ситуаційному центрі, зокрема про можливість за допомогою камер відеоспостереження здійснювати пошук транспортних засобів за номерними знаками або маркою, кольором чи типом автомобіля, а також розпізнавати обличчя осіб, проводити їх пошук за фотозображенням.

Наприкінці візиту школярі та керівник закладу подякували поліцейським за цікаву і пізнавальну зустріч.

Кропивницький, діти ознайомилися, з роботою поліцейських,

За матеріалами
відділу ювенальної превенції
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool