У Кропивницькому діти мандрували на казково-правовому потязі

Червень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Для корисного відпочинку під час літніх канікул Центральна бібліотека (площа Дружби народів, 6) організовує і проводить заходи у рамках програми літнього читання.

Cтартувала ця програма 1 червня, включаючи різноманітні заходи, а саме: екскурсії, інтерактивні години, пізнавальні посиденьки, розвиваючі ігри, вікторини, дискусії, конкурси, віртуальні подорожі тощо.

У перші дні літніх читань діти мандрували на казково-правовому потязі «Казки читаємо - права вивчаємо». Для учнів інклюзивних класів школи №26 провели Годину чемності «Словничок привітних слів». Під час літніх канікул використовуємо таку форму роботи як Мульт-кафе «Перегорни сторінки - подивись мультфільм».

Протягом літнього періоду в бібліотеці діти можуть, прочитати яскраві дитячі журнали та улюблені книги, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, відвідати майстер-класи з хенд-мейду, малювати тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool