У Кропивницькому дітей знайомили з професією поліцейського

Квітень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Щорічно працівники ювенальної превенції Світловодського відділу поліції проводять день відкритих дверей для дітей та розповідають про особливості своєї роботи. Цього разу в гості до правоохоронців завітали підшефні.

Минулого тижня у відділі поліції побували школярі центру військово-патріотичного виховання з 8-11 класів. Правоохоронці провели для юнаків та дівчат ознайомчу екскурсію, розповіли про діяльність структурних підрозділів.

Зокрема, діти побували у черговій частині, куди надходять всі звернення та повідомлення громадян, і звідки фактично розпочинається робота поліції.
Також для підлітків поліцейські влаштували імпровізовану міні-виставку вогнепальної зброї та спеціальних засобів. Юні гості мали можливість приміряти бронежилети і захисні каски.
Наприкінці візиту діти подякували за цікаву та пізнавальну зустріч, адже отримали безліч вражень і дізналися більше про професію правоохоронця.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool