У Кропивницькому дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

Лютий 02, 2024 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники вчергове зустрілися з наймолодшими відвідувачами Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Такі зустрічі традиційно проходять в одній з мобільних точок “Спільно” Дитячого фонду ООН UNICEF.

Тут на рятувальників чекають фанати Клубу безпеки, готові щоразу поринути у світ пригод разом з тими, кому довіряють найбільше — героями без зброї. А малі бешкетники, у свою чергу, надихають надзвичайників на пошук нових цікавих форм роботи з такою особливою аудиторією.

У Кропивницькому дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

Таке навчання під час гри має найкращий результат. А отже цього разу малята вчилися розпізнавати горючі та негорючі матеріали, щоб усвідомити, звідки може бути небезпека. У рухливому конкурсі пожежних автівок уявляли себе водіями-рятувальниками, що мчать на пожежу. А ще у фотозоні ігрового простору намалювали величезне вогнище, яке згодом пробували закрити за допомогою наліпок у вигляді крапель води. Ця естафета маленьким дослідникам сподобалася найбільше.

Так, у цікавих розвагах та пізнавальних вправах непомітно сплинув час заняття. А оскільки усім дуже сподобалося, то про наступну таку зустріч домовилися одразу.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool