У Кропивницькому дільничних заохотили нагородами

Червень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Із нагоди Дня створення служби у Головному управлінні Нацполіції області відбулися урочистості. Зі святом дільничних привітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника відомства Андрій Бензар.

«Ваш підрозділ займає чільне місце в системі Нацполіції. Ви найбільше з усіх працівників контактуєте з людьми, підтримуєте спокій на ввіреній території, проводите профілактичні заходи, щоденно допомагаєте громадянам, які йдуть до вас зі своїми проблемами у складних життєвих ситуаціях. Тому, зазвичай, саме від результатів вашої роботи залежить ставлення населення до поліції загалом, довіра та співпраця.
Сьогодні прийміть наші вітання. Бажаємо вам успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба», - зазначив Андрій Валерійович, звертаючись до присутніх.
Слова вдячності на адресу дільничних за сумлінне виконання службових обов’язків, а також за внесок у розвиток профспілкового руху та активну громадську діяльність пролунали і від голови відомчої Профспілки Валерія Шевчука.

Загалом заохочення з нагоди свята отримали дільничні офіцери управління превентивної діяльності ГУНП в області, Кропивницького, Долинського, Знам’янського, Голованівського та Новоукраїнського відділу, Петрівського, Вільшанського і Компаніївського відділення та

Кіровоградського районного відділення поліції. Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool