У Кропивницькому чоловіка підозрюють у скоєнні 40 крадіжок

Травень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 25-річний раніше судимий житель Кіровоградського району обкрадав гаражні приміщення на території двох кооперативів шляхом пошкодження покрівель. Серед викраденого майна електроінструменти, господарський реманент та особисті речі потерпілих.

Повідомлення про крадіжки почали надходити до Кіровоградського відділення поліції з весни. Людей, що протягом зими рідко приходили до своїх гаражів, згодом чекала неприємна несподіванка. Незважаючи на неушкоджені замки та металеві двері, в приміщеннях «господарювали» невідомі.

«Поліцейські провели відпрацювання осіб, які могли бути причетними до скоєння даних правопорушень. У результаті, у поле зору правоохоронців потрапив мешканець одного з сіл району. Злодія «зустріли» співробітники групи реагування патрульної поліції у найбільш непідходящий для нього момент. Чоловік саме зібрався поїхати до Кропивницького, аби продати крадені речі», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

По даному факту розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool