У Кропивницькому чоловіка ледь не зарізали поблизу свого будинку

Липень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1359 | Коментарі: 0

Внаслідок сутички в одному із спальних районів міста чоловік потрапив до лікарні, а 30-річному нападнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася пізно ввечері. 37-річний потерпілий разом із родичем поверталися додому. Поблизу свого будинку він зустрів знайомого. Між чоловіками зав’язалася розмова, яка переросла у сварку.

У ході сутички зловмисник наніс місцевому жителю численні ножові поранення в область грудної клітини та спини. Після чого втік з місця пригоди.

Свідок події викликав правоохоронців та швидку медичну допомогу.
«Менш, ніж за добу працівники поліції встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Кропивничанину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградщини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool