У Кропивницькому чоловік з ножем накинувся на учня

Лютий 17, 2020 | Новини | Переглядів: 4001 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий у під’їзді багатоповерхівки, погрожуючи ножем, відкрито заволодів мобільним телефоном 10-річного хлопчика.

«За годину, за вказаними прикметами, працівники карного розшуку спільно з військовослужбовцями Національної гвардії встановили місцезнаходження зловмисника. Ним виявився 18-річний кропивничанин», - розповів начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.

Громадянина було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Речові докази кримінального правопорушення вилучено.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool