У Кропивницькому чоловік вбив «товариша» по чарці

Грудень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

«Чоловік помер від удару ножем у серце», - таке повідомлення отримали патрульні  22 грудня, близько 19-ї години вечора,від фахівців медичної допомоги, які прибули на виклик.

Патрульні миттю виїхали за вказаною адресою, на вулицю Бережинська, та виявили на місці злочину 36-річного чоловіка, який зізнався, що вбив свого знайомого під час розпиття спиртних напоїв. Чоловіка затримано, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманий розповів, що інцидент стався під час спільного вживання алкоголю в квартирі, де між чоловіками виникла сварка. В результаті 36-річний чоловік наніс 43-річному товаришу смертельний удар ножем в грудну клітину, від якого той помер на місці.

Справу передано слідчим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool