У Кропивницькому чоловік ледь не випав з балкону 8 поверху житлового будинку

Серпень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

Патрульні поліцейські отримали виклик вчора близько 15-ї години про те, що з балкону 8 поверху житлового будинку на проспекті Університецький чоловік кричить про допомогу. Він тримає за руку свою дружину, яка намагається стрибнути з балкону.

За вказаною адресою інспектори виявили відкриті двері до квартири, з яких почули шум, схожий на падіння предмета.

Нероздумуючи, патрульні забігли до квартири. Вони побачили лише чоловіка, який перехилився через балкон, а в руці тримав дошку. 37-річний громадянин мав численні синці на обличчі та тілі. Інших осіб поруч не було. Правоохоронці втримали його, дістали з балкону та провели на перший поверх будівлі.

Поведінка чоловіка всю дорогу змінювалась. То він схвильовано розповідав, що хотів врятувати дружину, то спокійно підтримував бесіду з патрульними. Інспектори викликали співробітників швидкої допомоги, які забрали чоловіка до лікарні.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool