У Кропивницькому через тривожну ситуацію міський голова звернувся до мешканців міста

Березень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

Андрій Райкович: Дорогі кропивничани! Вкотре звертаюсь до вас через тривожну ситуацію, пов’язану зі стрімким розповсюдженням коронавірусу.

Здається, за рік ми вже мали б вивчити не лише симптоми, а й наслідки COVID-19 і як з ними боротись. Але підступність вірусу в тому, що він сильно мутує. І щодня ми читаємо, що хвороба дуже помолодшала, що наслідки від неї стають значно тяжчими. Я практично на щоденному прямому зв’язку з провідними лікарями, інфекціоністами міста і області. Тривожить їх інформація про те, що є багато випадків, коли люди хворобу переносять легко, а наслідки бувають надзвичайно тяжкими. Зверніть увагу на цей фактор. А ще на те, що в обох ковідних госпітальних базах вже немає практично жодного вільного апарату ШВЛ! 

Дуже прошу вас категорично припинити будь-які зайві комунікації. Особливо звертаюсь до людей похилого віку, до пенсіонерів – будьте вдома! У всіх є мобільний зв’язок. Вірю, що у більшості є діти, онуки, рідні, або ж соціальні працівники. Вони в усьому допоможуть. Батьків прошу пильно стежити за дітьми. Бо вони є активними носіями інфекції. Мене хвилює, що і вихователі в окремих дитсадках теж почали хворіти.

Отже, щоб розірвати ланцюг інфікування необхідно максимально зменшити контакти в транспорті, торговельних мережах, на базарах, в закладах громадського харчування. Скрізь треба бути в масках, сто разів на день мити руки, використовувати антисептики. Не лінуйтеся це робити! Нехай вас не зачаровує тепла погода і весняний настрій. Не будемо себе оберігати, цей настрій швидко зникне.

Я не лякаю! Я лише застерігаю і оберігаю. Почуйте мене і будьте здорові! Написав Андрій Райкович  у телеграм каналі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool