У Кропивницькому будуть відзначати Всеукраїнський день добрих справ

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 672 | Коментарі: 0

27 листопада 2018 року, вперше місто Кропивницький буде відзначати Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок.

В цей день, #ЩедрийВівторок вперше об'єднає всю країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну, допомагати один одному і рятувати тих, хто цього потребує.

Комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю» офіційно долучився до глобального руху #Giving Tuesday.

Символічним є те, що напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, діти з інвалідністю Центру, їх батьки та вихователі, хочуть не лише отримати, а й віддати часточку своєї любові та зробити добру справу для суспільства.
Запрошуємо всіх бажаючих 27 листопада 2018 року, о 15.00 год., долучитися до Всеукраїнського дня добрих справ #ЩедрийВівторок та відвідати благодійний ярмарок-розпродаж дитячих виробів та солодощів.

Ярмарок добрих справ збере всіх бажаючих в актовій залі комунального закладу «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю» та покаже, що робити добро легко – головне почати.

Зібрані кошти будуть передані на лікування вихованця закладу, 6-річного Валентина Луніна. Діагноз – вроджена вада серця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool