У Кропивницькому буде створений Центр надання соціальних послуг

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Із досвідом створення подібних Центрів в інших містах України членів виконкому вчора ознайомив секретар міської ради Андрій Табалов, який очолював делегацію посадовців із Кропивницького до вже діючого Центру надання соціальних послуг у Харкові, повіідомляє сайт КМР

За його словами, такі соціальні установи, відповідно до спеціальної державної програми. будуть створені у всіх обласних центрах та містах з мільйонним населенням.

- Створення таких Центрів є новим підходом до надання соціальних послуг, - відзначив Андрій Табалов. – У такому випадку всі соціальні служби зiбранi в одному мiсцi. Що надзвичайно зручно для мешканців. Крім того, у Центрі будуть створені європейські умови обслуговування клієнтів. Я особисто був вражений органiзацiєю роботи у Харковi. Додатковою перевагою є можливість отримати кошти на створення центру за рахунок співфінансування з державного бюджету. У разі надання проектно-кошторисної документацiї, ми зможемо компенсувати до 50% видатків за рахунок державної програми.

Відповідно до прийнятого рішення, Центр надання соціальних послуг у Кропивницькому планується розмістити у приміщенні колишнього кiбернетико-технiчного коледжу. Над проектно-кошторисною документацією працюватимуть спільно управлiння економiки i капітального будівництва міської ради. Остаточне ж рiшення мають прийняти депутати міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool