У Кропивницькому боржникам відключатимуть воду

Листопад 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький абонентів ОКВП «Дніпро-Кіровоград», які мають заборгованність більше 2000 гривень відключатимуть воду.

"Відповідно до частини четвертої статті 26 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” (далі - Закону), виконавець має право обмежити (припинити) надання відповідної комунальної послуги її споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги протягом 30 днів з дня отримання споживачем попередження.

Наказом по підприємству від 12 листопада 2019 року №204/ОД введено в дію Порядок припинення/відновлення послуги централізованого водовідведення абонентів-фізичних осіб, які мають заборгованість за послуги водопостачання та/або водовідведення. Відповідно до Порядку, абоненти з боргом понад 2 000 гривень підлягають відключенню.

Постачання комунальної послуги відновлюється в повному обсязі протягом наступного дня з дати повного погашення заборгованості за фактично спожиті послуги чи з дати укладення угоди про реструктуризацію заборгованості.

Витрати виконавця, пов’язані з відновленням надання послуги споживачеві, підлягають відшкодуванню за рахунок споживача відповідно до кошторису витрат на відновлення надання послуг, складеного виконавцем (п. 50 Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 року №690)", - повідомляється на сайті ОКВП «Дніпро-Кіровоград»

читайте також: У Кропивницькому встановили новий тариф на тепло


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool