У Кропивницькому благодійники передали медобладнання в протитуберкульозний диспансер

Грудень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

Медобладнання в обласний фтизіопульмонологічний медичний центр передала БО «100 відсотків життя. Кропивницький»

Якісне нове медичне обладнання днями отримав від благодійної організації «100 відсотків життя. Кропивницький» - КНП «Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр Кіровоградської обласної ради» (колишня назва – протитуберкульозного диспансеру).

Благодійна організація передала – імуноглубіліни SARS-CoV-2 IgM (15 штук), імуноглубіліни SARS-CoV-2 IgG (15 штук), халати хірургічні підсилені, стерильні (85 штук), екрани захисні прозорі (20 штук). Також комплект медичного обладнання для проведення досліджень методом ІФА - мікропланшетний рідер Мерідайзер ЕIAKвант, мікропланшетний вошер Мерідазер ЕIAВош, термошейкер для планшетів PST-60HL.

- Це стало можливим у рамках проєкту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині». Ми розуміємо, що в умовах реформування медичної галузі та в умовах COVID-19 наша допомога відіграє важливу роль, - наголошує керівник напрямку супроводу хворих на туберкульоз у БО «100 відсотків життя. Кропивницький» Оксана Шершень.

Надана благодійна допомога становить 286793,00 гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool