У Кропивницькому біля водойм провели профілактичну роботу (ФОТО)

Липень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

З метою попередження загибелі громадян на водних об’єктах та навчання населення правилам безпеки фахівці Управління ДСНС в області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей на воді.

25 липня рятувальники спільно з представниками міської ради Кропивницького провели профілактичну роботу біля водойм в обласному центрі.

У рейд запросили представників обласного телебачення. Під час спілкування з громадянами наголошувалось, що незнання правил безпеки або їх порушення часто призводить до трагічних наслідків.

Рятувальники зазначили, що купання та перебування на території водоймищ у нетверезому стані, купання та відпочинок на необладнаних пляжах, у заборонених місцях, де встановлено відповідні таблички про заборону купання, у річках зі швидкою течією, стрибки зі скель, технічних споруд, дамб, пірнання у місцях, де не проглядається дно, необережне поводження під час плавання в човні, на надувних матрацах і кругах та відсутність належного нагляду за дітьми є основними причинами загибелі на воді. Щоб усі ці правила безпечного відпочинку можна було ще раз повторити, учасники рейду роздали відпочивальникам застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому біля водойм провели профілактичну роботу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool