У Кропивницькому біля річки Інгул провели рейд

Лютий 01, 2019 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

31 січня працівники прес-служби Управління ДСНС в області провели профілактичні бесіди із перехожими біля вкритої нестійкою кригою річки Інгул в обласному центрі. 

Саме в цьому місці найчастіше полюбляють збиратись любителі зимової риболовлі та інших розваг на кризі.

Рятувальники зупиняли людей різного віку та запитували, чи можуть вони визначити безпечну товщину криги без спеціальних засобів, лише за зовнішніми ознаками? Виходячи з відповідей, люди мають певні знання щодо ознак нестійкого льодового покрову. Більша частина людей не ризикне стати на лід за умови не досить низьких температур та явних ознак танення криги. Проте рибалки, вважаючи себе досвідченими знавцями криги, мають свої уявлення про безпеку. Рятувальники таким самовпевненим громадянам наводили приклади трагічних подій на кризі, що стались із рибалками з великим «стажем», та запевнили, що кожен має вживати заходів безпеки.

Дітям працівники Служби порятунку радили взагалі оминати замерзлі водойми, а знайти собі більш безпечне та змістовне заняття.

На завершення розмови рятувальники роздавали застережні листівки тематичного змісту.

У Кропивницькому біля річки Інгул провели рейд,

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool