У Кропивницькому біля міськради відбулася акція-протесту (ФОТО, ВІДЕО)

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Вчора у Кропивницькому відбулася акція-протесту, яку провели представники батьківських комітетів шкіл обласного центру на площі перед приміщенням Міської ради м. Кропивницький

Учасники акції вимагали від представників місцевої влади виконання вимог по реалізації в обласному центрі концепції «Нової Української Школи».

Основні вимоги:

1). Вимагати від Міської ради м. Кропивницького вжити заходів по припиненню т.зв. «поборів» у школах обласного центру.
2). Вимагати від організації поділів класу на групи при вивченні української мови, оскільки ця вимога є обов’язковою для виконання і Міська рада не може послатися на відсутність коштів та не виконувати цю вимогу.
3). Вимагати від Управління освіти Міської ради провести швидку і якісну процедуру закупівлю парт у школи м. Кропивницького.

Учасники акції спілкувались з представниками місцевих ЗМІ та збирали підписи під зверненням до міського голови з вимогами вплинути на пришвидшення та не затягування реалізації програми «Нова Українська Школа».

Учасники акції пройшли до приміщення Міської ради м.Кропивницького для передачі свого звернення до приймальні міського голови. До учасників акції вийшов Кропивницький міський голова Андрій Райкович та запросив учасників поспілкуватись з ним в конференц-залі. На зустрічі також біла присутня заступниця міського голови Наталія Дзюба та голова управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Учасники акції розповіли присутнім представникам влади про свої вимоги та передали звернення особисто міському голові, який пообіцяв найближчим часом організувати зустріч з директорами шкіл та зробити все можливе для пришвидшення проведення тендерів і впровадження програми «НУШ» в життя. 

У Кропивницькому біля міськради відбулася акція-протесту

У Кропивницькому біля міськради відбулася акція-протесту

У Кропивницькому біля міськради відбулася акція-протесту

У Кропивницькому біля міськради відбулася акція-протесту


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool