У Кропивницькому бібліотекарі знайомили читачів з новими книгами

Липень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Центральна міська бібліотека для дітей організувала для своїх читачів святкову зустріч з новими книгами, такими різними і ду-у-уже цікавими.

Протягом дня відвідувачі знайомилися з виданнями, які були представлені блоками «Книги для розуму», «Маленьким дослідникам», «Батьківські секрети», «Україна дивовижна» та ін.

Специфіка проведення Дня нової книги в умовах карантину особлива: дезінфекція рук, маски і що найскладніше, тримати дистанцію.

Бібліотекарі впоралися на всі 100 %. Вони акцентували зусилля на роботі з кожним читачем. Проводили індивідуальні бесіди, експрес огляди новинок, бліц опитування «Книга, яка тебе вразила». Ганну Требененко, матусю підростаючої доньки, вразила книга «Як пригорнути кактус». Автор цієї книги Анна Гресь дає слушні поради батькам - як бачити у своїй дитині хороше, навіть, якщо цього не видно.

Непідробну радість у Козелець Єлизавети, прихильниці потеріани, викликала книга «ГАРРІ ПОТТЕР: ІСТОРІЯ МАГІЇ». Це справжнє подарункове видання, де представлено скарбницю магічних артефактів, а також чернетки рукописів та оригінали рисунків Дж. К. Ролінґ. Єлизавета, як і її улюблена героїня Герміона, дотримується стилю «Коли сумніваєшся - біжи в бібліотеку».
Впродовж заходу усі бажаючі могли взяти участь у безпрограшній літературній лотереї.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool