У Кропивницькому бібліотекарі відкрили виставку книг

Жовтень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

На виставці «Осінні прем'єри» представлено книги на всі смаки: про дивовижних людей, справжнє кохання, пригоди і фантазії, а також розумні книги для розумників та книги для лікування меланхолії. 

Читачі матимуть можливість «мандрувати» у світ лицарської сили, доблесті, мужності та слави за допомогою книг М. та С.Дяченко, М.Кідрука, О.Авраменка, В.Арєнєва, Н.Чибісової, В.Рутківського, Ю.Ячейкіна.

«Смакувати» новинки та роздумували про сім'ю і місію дітей у єднанні родини з книгами М. Павленко, М. Гутовської-Адамчик, О. Гаврош, С. Гридіна, Е. Портер, Р. Дал, Л-М. Монтгомері, М. Паар, Н. Бічуя.

Особливу увагу привертають розділи «Книжкові новинки про дивовижних людей» та «Книги для лікування меланхолії», які cxoжі нa витoнчeну криштaлeву вaзу з рoзпoвiдями-цукeркaми, якi xoчeтьcя бeз кiнця cмaкувaти дoвгими вeчoрaми.

Коли вам здається, ніби щось неможливо, зануртесь у життя геніїв, і ви зрозумієте, що в цьому світі нічого неможливого немає. А всі обмеження тільки у вашій свідомості. Прочитання книг не залишить вас колишніми, вони змінять вашу свідомість і ваше світосприйняття.

Допоможуть відкрити нові грані вашої особистості та дозволити собі мріяти та досягати більшого.

Резніченко В.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool