У Кропивницькому бібліотекарі створили новий проект роботи з відвідувачами

Лютий 03, 2021 | Новини | Переглядів: 552 | Коментарі: 0

У зв'язку з карантинними заходами, пов’язаними з COVID-19 та дещо обмеженою можливістю обслуговування в багатьох закладах культури, в бібліотеці-філії для дітей №21, що в Кропивницькому, створили новий проект роботи з відвідувачами під назвою "Майстер клас від бібліотекаря".

Адже бібліотека сьогодні - це не тільки книги, а й цікаве та змістовне дозвілля. Проект працює в двох форматах: офлайн та онлайн. Для того, щоб відвідати майстер-клас безпосередньо в бібліотеці , необхідно записатися заздалегідь.

Онлайн-поради по створенню різноманітних поробок можна отримати на сторінці бібліотеки в соціальних мережах та на каналі YouTube. Відвідувачі можуть навчитися малювати, клеїти, ліпити, шити, вишивати, в'язати, декорувати тощо.

А головне – вам більше не буде сумно сидіти вдома, вам буде чим потішити себе, також відпаде питання - що подарувати близькій людині на свято. Адже власноруч виготовлені подарунки - це насолода, задоволення і пам'ять на довгі роки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool