У Кропивницькому бібліотекарі проводять новорічні майстер-класи

Грудень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

До найочікуванішого свята Нового року люди готуються по-особливому і з великим завзяттям, адже прикрасити ялинку власноруч виготовленими іграшками – то велика радість.

Коли ще знадобиться стільки краси, як не під час оздоблення новорічної ялинки?

Бібліотекарі філії №18 в рамках мистецької студія «Веселка» протягом грудня щосуботи для дорослих і дітей провела серію новорічних майстер-класів. Хтось хоче подарувати особливий, виготовлений своїми руками подарунок близькій людині. Хтось мріє про найкращу і найпишнішу ялинку, де будуть висіти прикраси, дбайливо створені дитячими рученятами.

Свято Нового року багатогранне і чарівне! Час, коли народжуються справжні дива! Розмальовані вікна, візерунчасті сніжинки, різнокольорові гірлянди, яскраві прикраси і всілякі пістряві дрібниці – це все, що робить новорічне свято радісним, незабутнім і приємним для всієї родини.
Безліч ідей рояться в голові, і учасники наперебій пропонують одну за одною для їх здійснення. Вони готові сидіти годинами, повністю викладаючись, аби лише здійснити задумане. Стараннями студійців народжуються неперевершені прикраси у вигляді сердечок, які вони розшили бісером, вирізали сніжинки, і майстрували снігурів з кольорових ниток, сніговичків із целофанових пакетів. Виготовляли оригінальні кульки для прикрашання ялинок, зонтики та птахів щастя.

Добре, коли у людей є бажання творити, робити цей світ кращим, добрішим і яскравішим. Ми знаходимо таланти та розкриваємо їх, щоб забезпечити краще майбутнє для нашої країни, адже люди так потребують цього саме сьогодні. Ми готові працювати та відкриті для спілкування. І якщо ви, чи ваша дитина маєте бажання розвиватися у плані народно-прикладного ужиткового мистецтва, любите творити руками, пишете вірші, чи маєте хист до малювання, ми готові прийняти вас у нашу дружню «сім’ю»!

Галина Суржок
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool